Stabilizers
Stabilizers are not a uniform class of substances. What the individual substances have in common according to the labeling ordinance is that they "stabilize" certain properties of a food.
This can be the stabilization of flavor, aroma, color, but also the stabilization of water-binding properties.
Stabilizers include antioxidants, edible acids and their salts, and phosphates.
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Lay Gewürze GmbH
Würz- & Lebensmitteltechnologie
Im Oberen Weidig 2
D-98631 Grabfeld
Würz- & Lebensmitteltechnologie
Im Oberen Weidig 2
D-98631 Grabfeld
Mo. - Fr.: 07:30-16:30 Uhr
+49 36944 521 486
+49 36944 521 300
Abpackung:
1 kg
Productnr.:
120107
mit Würzung, Kutterhilfsmittel, Umrötungshilfe, Farbhaltung und Geschmacksverstärker für LeberkäseAussehen/
Charakterorange-braun; Coriander, Senf, Pfeffer, Paprika, Ingwer, Muskatnuss, Sellerie, CurcumaAnwendung/
g je kg12 g und 20 g Nitritpökelsalz je kg MasseUmverpackung15 Btl. je Krt. (DF 100) / 36 Krt. per Palette
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Abpackung:
9 kg
Productnr.:
160131
Hilfsmittel für die Lebensmittelindustrie_x000D_
-Stabilisator mit Emulgator-_x000D_
Für Lebensmittel, begrenzte Verwendung.Aussehen/
Charakterweiß bis cremefarbenAnwendung/
g je kgje nach AnwendungszweckUmverpackung11 Eimer pro Lage / 5 Lagen pro Palette = 55 Eimer
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